Skip to content

The Cliff, Private Building, 2017

The Cliff, Private Building, 2017

The project is born from the idea to have on a bluff, a building monofamiliares developed on four levels The hinges of the project are cement face to sight on every wall of the house and ceiling and great glass door.
The house, dates the position of relief on the bluff, it has a position of “hegemony” on the territory and the same idea of the project it is that the house is understood as a tower of look-out, illuminated and well visible also to distance.
The house introduces zone day to the plain earth and the first floor, with stay, room from lunch, room from billiards, a study and a kitchen.
Zone night to the second and the third floor, where we find three bedrooms and two baths.
Every plan is connected through a staircase snail in iron.
The project has not been realized.